Zeytinyağı Üretim Elemanı; kendi başına ve belirli süre içerisinde, iş organizasyonunu yapma, Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda zeytinyağının teknolojik üretimini yapabilme, zeytinyağı üretimi için gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç - gereçleri tanıyıp kullanabilme, kontrol edebilme, basit bakım ve temizliğini yapabilme bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.
Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler ; özellikle Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde faaliyet gösteren zeytinyağı fabrikalarında ara eleman olarak çalışabilirler.
Başvurular şahsen kurumumuza yapılacaktır.
Programa Giriş Koşulları :
* Okuma yazma bilmek veya ilkokul mezunu olmak
* Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak