Etiket Sonuçları: DYK

Eyl

Üniversite Sınavına (YKS) Hazırlanmak İsteyen Lise Mezunu Öğrencilerimizi Kayıt İçin Kurumumuza Bekliyoruz.

Son Başvuru Tarihi : 23.09.2018

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

* T.C. Kimlik Fotokopisi

* Diploma Fotokopisi

Kas

Liseden mezun olan öğrencilerimizi YKS’ye en iyi şekilde hazırlamayı amaçlıyoruz. Tecrübeli kadromuzla daha önceki yıllarda onlarca öğrencimizi üniversiteye yerleştirdik. Amacımız bu yorucu maratona gençlerimizi en iyi şekilde hazırlayıp hayallerine kavuşturmaktır.

Eyl

Yabancı Diller, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Türk Halk Oyunları, Spor, Bağlama, Gitar, Resim, Mozaik, Satranç, Yaşlı Hasta Bakımı, Okuma-Yazma, Türkçe Öğretimi, Zeytincilik, Organik Tarım, Ebru, Üniversiteye Hazırlık, Ses Eğitimi, Akıl ve Zeka Oyunları, Türk İşaret Dili, vs.

Eyl

Bilgisayar İşletmenliği, Kalorifer Ateşçiliği, Giyim Üretim Teknolojisi, Ev Mefruşatı, Ahşap Boyama, El Nakışları, Makine Nakışları, Zeytin Yetiştiriciliği, Halı - Kilim Dokuma, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Yorgan Dikimi, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Kanaviçe, Gıda Teknolojisi, Bahçecilik, Hayvan Yetiştiriciliği, vs.