T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Halk Eğitimi Merkezi

Etiket Sonuçları: Hayat Boyu Öğrenme

May

May

 

      Kurumumuz öğretmenleri Alev Kondakçı ve özgür Mert, kurumumuz Erasmus + Proje koordinatörü Rezan Ezer'in koordinatörlüğü ile, 15-22 Mayıs tarihleri arasında Litvanya'nın Kaunas kentinde düzenlenen "Show me your story" adlı  Erasmus+ Ka 105 eğitim kursuna katılım göstermişlerdir. Kurumumuzu ve ülkemizi gerçekleştirdikleri etkinlikler ve çalışmalarla en iyi şekilde temsil eden arkadaşlarımıza kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

 

          KTS eylem planı çerçevesinde kurum kursiyerlerimize toplu sms sistemi ile bilgilendirilmektedir. Kursiyerlerimize kayıt oldukları kurslara ait bilgiler sms olarak iletilmekte ve kursiyerlerin kurslarımıza etkin katılım sayısı arttırılmaktadır.

Nis

Kurum personeli Hizmetiçi Eğitim faaliyeti olarak masal anlatıcılığı kursuna katıldı.

 KTS eylem planı çerçevesinde kurum öğretmenimiz Rezan EZER tarafından 27-29 Nisan 2022 tarihleri arasında verilen kursa müdürümüz İsmail DOĞRUCA Müdür Yardımcılarımız Pınar ADANAŞ KAN ve Selvi AVCI öğretmenlerimizden de Berna SU, Cansu TAŞÇI, Özgür MERT, Alev KONDAKÇI kursiyer olarak katılım gösteriyor.

Nis

 

      KTS eylem planı çerçevesinde Sıfır atık projesi kapsamında kurumumuz bünyesinde usta öğretici miyiz Yakup Sürgit ve El sanatları usta öğreticilerimizin desteği ile geri dönüşüm kütüphanemiz kursiyerlerimizin kullanımı için hazırlanıyor.

Nis

 

 KTS eylem planı çerçevesinde kur'an kurslarımızı arttırıyoruz. Kur'an ayı Ramazanda kur'an öğrenmek isteyen kursiyerlerimizin talepleri doğrultusunda kurum içi ve kurum dışında kur'an kurslarımız aktif bir şekilde devam etmektedir.

May

May

May

May

May

May

Nis

Nis

Mrt

Mrt

Mrt

Mrt

Mrt

Ara

Ara

Ara

Ekm

               Kurumumuz ilk kez 1963 yılında hizmet vermeye başlamıştır. 1969 - 1976 yılları arasında çalışmalarına ara verildikten sonra 1977 yılında yeniden hizmete girmiştir. 1986 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlanmıştır. 2017 yılına kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası zemin katında çalışmalarını yürütmüştür. 2017 yılı Haziran ayından itibaran 3 katlı bağımsız yeni binasına taşınmış olup; çalışmalarına halen orada devam etmektedir.

Eyl

               Randevu sistemiyle başvurularak Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık hizmeti alınabilir.

 

Rehber Öğretmen : Seher KALKAN

0326 311 30 21

153740@meb.k12.tr

 

e-posta adresimizden ya da kurum telefonundan randevu alabilirsiniz. 

Eyl

               Yabancı Diller, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Türk Halk Oyunları, Spor, Bağlama, Gitar, Resim, Mozaik, Satranç, Yaşlı Hasta Bakımı, Okuma-Yazma, Türkçe Öğretimi, Zeytincilik, Organik Tarım, Ebru, Üniversiteye Hazırlık, Ses Eğitimi, Akıl ve Zeka Oyunları, Türk İşaret Dili, vs.

Eyl

               Bilgisayar İşletmenliği, Kalorifer Ateşçiliği, Giyim Üretim Teknolojisi, Ev Mefruşatı, Ahşap Boyama, El Nakışları, Makine Nakışları, Zeytin Yetiştiriciliği, Halı - Kilim Dokuma, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Yorgan Dikimi, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Kanaviçe, Gıda Teknolojisi, Bahçecilik, Hayvan Yetiştiriciliği, vs.