Ekm

Kurumumuza 22 yıldan fazla hizmet eden emektar memurumuz, Abimiz Cuma ATEŞ emekli olmuştur. Bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar dileriz.

Eyl

Altınözü Halk Eğitim Merkezii olarak  müdürlüğümüzde düzenlenen Dünya Okuma Bayramı  Kaymakamımız Bülent UYGUR ve İlçe Milli Eğitm Müdürümüz Mehmet GÜNER'in katılımıyla kutlandı.

Eyl

Müdürlüğümüzde düzenenlenen 2019 yılı Üniveristeye Hazırlık kurslarmızla  sınava hazırlarak Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi Altınözü Halk Eğitim Merkezi ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Eyl

Altınözü Halk Eğitim Merkezi olarak HEP kurslarımızdaki öğretmen ve öğrencilerle birlikte Payas Halk Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu Halfeti ve Şanlıurfa gezisine katılım gösterdik.Bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'e şükran ve minnet duygularımızla güzide şehrimiz Hatay'ın anavatana katılışının 80. yılını kutlarız.

Tem

15 Temmuz 2016'da yaşadığımız menfur darbe girişiminde; demokrasi ve vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun.

Tem

Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü ilçemiz Pazar Caddesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenecektir. Etkinlik Saat 21.00'da Kaymakamlık önünden Pazar Caddesine Demokrasi Yürüyüşüyle başlayacaktır.

Düzenlenecek olan etkinliğe 15 Temmuz Şehidi Mustafa TECİMEN'in abisi Mehmet TECİMEN ve 15 Temmuz Şehidi Gülşah GÜLER'in annesi Emine GÜLER katılacaktır. Program Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve açılış konuşmalarıyla başlayacak olup; oratoryo, sinevizyon gösterisi ve çeşitli sunumlar ile gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek olan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliğine tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Tem

Altınözü Atatürk İlkokulu Müdürü iken kurumumuza müdür olarak atanan İsmail DOĞRUCA görevine başlamıştır. Yeni görevinde sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Tem

Altınözü Hacıpaşa İlkokulu Müdür Yardımcısı iken kurumumuza müdür yardımcısı olarak atanan Sevtap ARSLAN görevine başlamıştır. Yeni görevinde sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Tem

5 yıldır özverili ve başarılı bir şekilde görevini yapmakta olan Kurum Müdürümüz Eren BAYIRLI, Antakya Şehit Nizam Akdeniz İlkokuluna okul müdürü olarak atanmış bulunmaktadır. Görevi süresince göstermiş olduğu gayretli ve başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür eder; yeni görev yerinde sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Tem

5 yıldır özverili ve başarılı bir şekilde görevini yapmakta olan Kurum Müdür Yardımcımız M. Nesim DÖNMEZ, Antakya Recep Tayyip Erdoğan İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atanmış bulunmaktadır. Görevi süresince göstermiş olduğu gayretli ve başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür eder; yeni görev yerinde sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Haz

Geleceğe yürürken daima elimizden tutan, hayallerimizin kahramanı değerli babalarımızın ve tüm baba adaylarının Babalar Gününü kutluyoruz.

Haz

Sevdiklerinizle hep bir arada sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle; Ramazan Bayramınız kutlu, mutlu ve güzel olsun.

Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle Kadir Gecenizi kutlar; hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.