Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin HİJYEN EĞİTİMİ Kursu açılacaktır. Kayıtlarımız halen devam etmektedir.
Programa Giriş Koşulları :
* Okur yazar olmak
* 13 yaşını tamamlamış olmak
* Sağlık durumu kurs programının öğrenimine elverişli olmak
ARAPÇA A1 SEVİYE Kursu açılacaktır. Kursumuz Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Kayıtlarımız halen devam etmektedir.
Programa Giriş Koşulları :
* Okuryazar olmak
* 14 yaş ve üzeri olmak
Zeytinyağı Üretim Elemanı; kendi başına ve belirli süre içerisinde, iş organizasyonunu yapma, Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda zeytinyağının teknolojik üretimini yapabilme, zeytinyağı üretimi için gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç - gereçleri tanıyıp kullanabilme, kontrol edebilme, basit bakım ve temizliğini yapabilme bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.
Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler ; özellikle Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde faaliyet gösteren zeytinyağı fabrikalarında ara eleman olarak çalışabilirler.
Başvurular şahsen kurumumuza yapılacaktır.
Programa Giriş Koşulları :
* Okuma yazma bilmek veya ilkokul mezunu olmak
* Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak
Arıcılık Kursu açılacaktır. Kayıt için lütfen kurumumuza başvurunuz.
Kurs Başlama Tarihi : 15.12.2018
Kurs Yeri : Karsu Mahallesi
Son Başvuru Tarihi : 14.12.2018
Programa Giriş Koşulları :
* Okur yazar olmak
* 14 yaşını tamamlamış olmak
* Kurs programına katılmasına engel oluşturacak sağlık sorunu bulunmamak
Ara